Как да изберем перфектния спален комплект?

мебели за спалня

Кога можем да определим спалнята си като достатъчно удобна и комфортна? Естествено, когато имаме всички необходими детайли за да изглежда тя безупречна, подредена и изискана.  Затова обаче е нужно да подбираме елементите по отделно и да ги съчетаваме съобразно общата концепция в интериора. А защо не помислите за конкретно решение, което да обзаведе спалнята ви изцяло, без тревоги  излишни затормозяващи моменти. Предложенията ни днес са насочени към спални комплекти и техните приоритети, които несъмнено ще ви накарат да се отпуснете в приятната обстановка след дългия и изморителен работен ден.

За да подберете перфектния спален комплект следвайте основните критерии за избор, а те са:спални комплекти

  • Големина на спалното помещение. Това е фактор, тъй като така ще можете да прецените колко от отделните части от комплекта ще можете да си позволите. За целта измерете помещението, вижте и габаритните размери на комплекта за спалня като по този начин можете да направите максимално добра преценка за съразмерността на всички избрани мебели.
  • За безупречния интериор наистина е по-добре да си вземете спален комплект. Това ще ви гарантира, че всяка една нужна мебел е максимално еднаква с другата. Няма как в комплекта да са включени гардероб и легло, които са в съвсем различен стил един от друг. Когато са в комбинация спалния комплект ще бъде оформен като едно цяло, с детайлизирани форми, еднакви акценти, като обков, лайсни, цветове.
  • Ако спалнята ви е малка, но искате да поберете в нея достатъчно лични вещи то изберете легло с подматрачен механизъм или чекмеджета. Така въпреки, че гардероба не е толкова обемен ще можете да ползвате пространството под леглото за да прибирате например спалното бельо.
  • Обърнете внимание на материалите. Обикновено българина се води основно по цената, но в случая прави огромна грешка. Евтините спални комплекти почти винаги са компромисно решение и не допринасят за дълготрайното експлоатиране на мебелите. Затова си изберете такъв спален комплект, който е достатъчно здрав и надежден.

И ако си мислите, че перфектния спален комплект не съществува – грешите. Най-вероятно все още не се разгледали предложенията на Мебелино и уникалните практични спални комплекти, които ще внесат свежест, спокойствие и изисканост във Вашето лично пространство.