Как да решим къде да оставим колата си по време на отсъствието ни извън страната?

В колкото по-голям град живеем, толкова по-трудно ще намираме свободни места за паркиране. Това е факт, който надали би учудил някой, но ако сте жители на малко населено място, а Ви предстои пътуване до столицата например, трябва да сте наясно с начините за паркиране. Ако скоро планирате да отидете до София, тъй като трябва да се отправите със самолета до някоя далечна дестинация, имайте предвид, че ако не резервирате предварително охраняем паркинг за Вашия автомобил, е напълно възможно да се сблъскате с редица проблеми…

Сигурен Паркинг

Не разчитайте на свободния принцип за паркиране. Той не винаги сработва, а ако и бързате, обстановката става още по-нажежена! Затова отрано запазете 24/7 охраняем паркинг за Вашата лека кола от Park & Travel, и напълно се доверете на тази фирма, когато търсите къде да оставите личния си автомобил за определен период от време. Не случайно Ви препоръчваме точно тази опция. На база опита на мнозина от нас, се е сформирал и следният извод: колкото по-организирате сте, когато е време да попътувате, толкова по-приятно ще протече престоят Ви извън страната. Започвайки от резервацията на самолетни билети и хотел, и завършвайки със запазването на надежден паркинг за колата ни, всички ние се стремим да обърнем на всеки един въпрос, касаещ предстоящата командировка/семейна почивка. Опитайте се да не пропускате абсолютно нищо, и не оставяйте всичко за последния момент. Това ще Ви изиграе лоша шега, като е много вероятно и да изпуснете полета си!

Ако в миналото хората са разчитали предимно на късмета си, когато търсят къде да паркират автомобила си, то днес нещата коренно са се променили. С напредъка на технологиите, имаме възможност да резервираме и купим всичко, за което си сетим, което от друга страна ни спестява много време и усилия. А когато става дума за пътуване извън страната, същите са ни нужни още повече! Затова не чакайте последната минута, а още сега запазете 24/7-охраняем паркинг за Вашата служебна/лична кола. Стигнете навреме за полета си, възползвайки се и от удобен трансфер до терминала. Дори и полетът Ви да е в малките часове на нощта, това никак не бива да Ви притеснява. И в този случай ще можете да се насладите на една пълна летищна услуга, включваща удобствата, от които Вие и спътниците Ви имате нужда, за да се чувствате добре през цялото време!

Park & Travel е фирма, създадена за всички онези, които обожават да пътуват. Които искат да видят повече от света, без да това да им донесе каквито и да е неприятности. Особено ако става дума за колата, която се използва по време на пътуването до столицата… Сигурни сме, че няма човек, който да е готов да прежали автомобила си, само защото не му се занимава да търси сигурен паркинг, в който да я остави. И тук трябва да отбележим, че ако сте решили да изберете Park & Travel, няма да Ви се наложи да губите каквото и да е време в резервацията на надеждно парко място. Както казахме и по-рано, тя може да се осъществи само за броени секунди, а Вие няма да трябва да сменяте местоположението си по какъвто и начин.

Бъдете спокойни по време на целия си престой в чужбина с охраняемия паркинг от Park & Travel. Насладете се напълно да пътуването си, без да мислите в какво състояние ще заварите автомобила си, когато е време да кацнете на родна земя. Оставете на специалистите да се погрижат за него, а Вие просто се отърсете от негативните мисли. Когато сте високо в небето, единственото нещо, върху което трябва да се фокусирате, това е какво ще правите на мястото, към което отивате, също както и как ще се забавлявате… Притесненията, свързани със сигурността на Вашата кола трябва да се изпарят в момента, в който преминете бариерата на паркинга. А след това идва и най-хубавото – Вашето пътуване със самолет!