Поверете отпушването на мивките на Канал Техник

Отпушване на сифон

Канализационните проблеми могат да имат различни измерения. Някои от тях са свързани с остарели тръби, които се нуждаят от подмяна. При други поради неправилен монтаж на сифони се получава така нареченото връщане на отпадна вода, а на трето място, но най-често проявяващо се оказва именно запушването на канала поради неправилна профилактика. За да бъдат решени всички тези аварийни ситуации е неизбежно наемането на професионален екип, който да ви помогне в борбата са неефективното функциониране на канализационната система. а днес ще ви запознаем с канал техник и възможностите, които екипа може да приложи с цел да се погрижи за правилната роля на вашата канализация.

Най-честите причини да бъдат наемани професионалисти

От Канал Техник споделят, че един от най-срещаните проблеми, които касаят един имот са запушените мивки. Когато се търси повече ефективност и се касае за отводняване на сифоните на мивките то те са най-рискови. Предвид, че в мивките се мият съдове, хранителни продукти, грижим се за личната си хигиена то ето, че има много голямо значение да се вземат адекватни мерки за профилактиката им.

Съвета, който от канал техник винаги дават на своите клиенти е да не допускат запушване на мивките. Това разбира се, би могло да се гарантира с употребата и прилагането на препарати от типа битова химия, които са предназначени за отпушване на канали. Независимо от това, че към момента отичането на канала ви е добро то поне веднъж месечно е желателно да правите профилактика и да използвате препарат, тъй като по стените на тръбите се събират отлагания,които стесняват пътя на отпадните води. В даден момент неата могат да ескалират и да се получи такова запушване, което оказва натиск върху отичането и то се връща обратно в коритото на мивката. И точно тук идва ролята на екипа от Канал Техник, с чиято помощ наистина можете да си гарантирате качествено и бързо отпушване на сифона.мивка

Сред методите, които се прилагат за отпушването на сифони на мивки са:

  • Първоначален оглед и установяване на източника, който е причинил запушването;
  • Прилагане на ръчни инструменти, които целят отпушване от типа на вакуум;
  • Използване на силна струя вода под налягане;
  • Използване на други способи, които дори биха наложили разглобяването на сифона с цел да се достигне по-лесно до източника на замърсяването и запушването.

Съвета на Канал Техник е да не правите това сами вкъщи, защото  рискувате да повредите канализационната система и това да създаде още повече неприятности и материални щети.