Какви правила да спазим когато обзавеждаме спалнята

спалня

Всеки от нас иска мебелите, които го заобикалят у дома, да бъдат модерни и красиви, за да се чувстваме удобно и винаги да сме в добро настроение. За целта е важно да изберем подходящите артикули, когато настъпи момента, да правим промени в интериора. Специално внимание трябва да обърнем на спалнята, защото тя е онова лично местенце в което си почиваме, спим, приготвяме се за излизане и прекарваме време сами и на спокойствие. Модерни спални от venus.bg може да изберете много лесно, ако разгледате продуктовия каталог. Вариантите са разнообразни откъм стил и дизайн, а това е сигурна предпоставка, че ще намерим най-добрия според нашия вкус модел.

Ключови моменти от избора на модерен комплект за спалня

Ако сме се насочили към подобна инвестиция, то голяма част от нашата задача е изпълнена още от производителя. Той се е постарал да предвиди всякакви конфигурации и стилове, за да имат повече хора шанс да открият правилните мебели. Основното правило което е важно да спазите е това за размерите. Преценете предварително кой артикул къде ще бъде поставен в помещението и определете дали остава достатъчно място да преминавате спокойно. Пред гардероба трябва да има и зона за отваряне на вратите, ако те не са плъзгащи.

Тъй като в комплектите винаги са включени нощни шкафчета за удобство и естетика, е важно да има достатъчно място за тях от двете страни на леглото. Изберете стил, който ви харесва визуално и е достатъчно модерен като излъчване, защото ще използвате комплекта дълго. Venus.bg ще ви запознае подробно със следния вариант. Луксозен спален комплект DOGA 160/200 см. С LED осветление – урарту/черно:

мебели за спалня
  • комплект „DOGA“ е луксозно предложение за спално обзавеждане;
  • включва легло с висока тапицирана табла;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • с вътрешно разпределение – 3 лоста за закачалки, три чекмеджета и рафтове;
  • вътрешната част е с LED осветление, разпределение – 3 лоста за закачалки, три чекмеджета и множество рафтове;
  • леглото има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • амортисьорен механизъм за повдигане на матрака.

Луксозно изпълнена модел, който е на модулен принцип и ви дава шанс да го завършите с покупката на тоалетка и огледало.

Как да поръчаме спален комплект бързо онлайн

Със сигурност ще се зарадвате да разберете, че покупката през интернет платформа е може би най-бързия и лесен начин да се сдобиете с новото обзавеждане. Избраният комплект за спалня ще бъде ваш веднага, след като попълните формата за поръчка и я изпратите на търговеца. Транспортът е организиран от магазина и съвсем скоро ще се наслаждавате на изцяло обновената атмосфера в жилището.