Как да си подарим красива и модерна спалня с готов комплект

спален комплект дога

Решението как да обзаведем дома си е строго индивидуално, но общото между всички хора е това, че желаят интериорът да е модерен и функционален. Правилно подбраните елементи и подходящата подредба в помещението ще бъдат красивия завършек към който се стремим. На спалнята винаги трябва да се обръща специално внимание, защото тази стая е отговорна за бодрото и добро настроение в което трябва да бъдем през деня. Модерният спален комплект от Мебели Венус много ще допринесе за това. Всички артикули отговарят на висок стандарт за качествено производство, съчетани са хармонично и най-важното веднага ни предлагат завършена визия и стил.

Какви мебели са включени във спалните комплекти

Модерното обзавеждане винаги се отличава с това, че не е пропуснато нищо, за да имаме достатъчно добре организирана жилищна площ. Спалните комплекти се изработват от MDF и ПДЧ плоскости, защото те предлагат най-много възможност артикулите да изглеждат модерно и да имат елегантна визия. Тези материали са здрави, но в същото време се обработват лесно и могат да се произвеждат в най-различни цветови комбинации. Обикновено мебелите които са включени в комплекта са следните:

спален комплект
  • Двойно легло – комфортно и достатъчно голямо, то ще ви подари спокоен и здравословен сън. Често има и повдигащ амортисьор, за да използвате раклата под матрака;
  • Нощни шкафчета – като малка декоративна мебел те завършват дизайна на леглото. В същото време служат и за да подреждаме важни и ценни неща. Могат да бъдат с едно или две чекмеджета както и с практична рафт;
  • Гардероб – обемна мебел без която не можем, защото в нея подреждаме всичките си дрехи. Изберете модерен спален комплект с достатъчно пространство, за да бъде помещението винаги подредено;
  • Скрин – ако свободното място го позволява не пропускайте мебел като скрина. Той е многофункционален и би могъл да се използва като тв шкаф или тоалетка.

Лесно ще направите интериора модерен и завършен, ако използвате красиво подбраните спални комплекти налични в каталога на Венус. Моделите и стиловете са разнообразни, за да имате повече опции.

Как да подредим мебелите в пространството

След като сте открили красив, практичен и модерен спален комплект трябва да помислите и за това как да подредите отделните елементи в стаята. Това е важен момент за да се чувствате удобно и комфортно. Тъй като комбинациите включват обемни артикули ги разположете балансирано като например леглото е в единия край, а гардероба срещу него. Така ще се усеща елегантна хармония, която ще предразполага към уют. Ако сте избрали и скрин той перфектно ще допълни тези елементи, тъй като е със средна височина и лесно може да бъде поставен в различни части от стаята.