Кое обзавеждане е подходящо за модерната визия на кухненската зона

шкаф

Помещението в жилището предназначено за кухня е важно да бъде обзаведено достатъчно функционално и стилно. Бихте могли да направите свой собствен проект и да съчетаете по подходящ начин модули, за да имате една уникална и единствена по рода си комбинация. Онлайн магазин Венус ви дава този прекрасен шанс, като ви предоставя разнообразен избор от модули с различен дизайн и функции, които да ви помогнат в задачата. Определете ясно стилът който ще подхожда на вашия дом и се ръководете от съветите, които ще ви предоставим днес.

Откъде да започнем избора

Първо изберете предпочитан от вас стил и цвят в които искате да бъдат мебелите за кухня. Търговецът ви предлага много възможности от които да поръчате според вашия вкус. След това измерете много внимателно свободното пространство и си начертайте примерен проект, който да следвате. Определете къде ще бъдат позиционирани електроуредите и ги отделете на подходящо разстояние един от друг. Те трябва да ви дават възможност да ги използвате без да извършвате излишни движения. Съобразно с това колко неща имате да съхранявате в шкафовете преценете и какви видове и модели да поръчате от тях. Модулите за кухня ви дават шанс да поставяте горни и долни шкафове, достатъчно комфортни за съхранение на много неща. Друг важен момент е височината на горните шкафове и височината на мивката. Трябва да бъдат съобразени с вашия ръст, за да не чувствате дискомфорт когато ги използвате.

Важни ли са материалите от които се изработват артикулите

Към мебелите трябва да изберете достатъчно качествени термоплот и термо гръб и да обърнете специално внимание на материалите от които са изработени шкафовете. В момента повечето са направени от MDF и ПДЧ плоскости, предоставящи много удобство и здравина. Венус ви представя модули направени точно от такива материали:

горен шкаф
  • Горен кухненски шкаф МДФ Елит М28 Патладжан гланц за аспиратор – 60 см – има две врати с плавно затваряне;
  • Горен кухненски шкаф МДФ Елит М25 Патладжан гланц с клапващи врати – 90 см;
  • Горен кухненски шкаф МДФ Елит М23 Патладжан гланц с две витрини и ниша – 80 см.

Много красиви и раздвижени са модулите, които имат ниши и витрина, защото ви дава възможност да подреждате любимите си подправки и други дребни неща. Освен това витрините със стъклени вратички ви дават шанс да монтирате и LED осветление. То е красиво и модерно, обстановката е елегантна и ще допълни общия интериор на жилището.

Разгледайте каталога на интернет търговеца, за да намерите перфектното мебели, които да направят кухнята ви комфортна и стилна.