Защо да инвестираме в модерен спален комплект?

комплект за спалня

Когато искате да вземете нови мебели за спалнята, обикновено се тревожите, че това е дългосрочна и скъпа покупка. Трябва да откриете подходящи качествени артикули, които са и на достъпна цена. В момента най-добрите предложения ще намерите при онлайн търговците като Venus.bg. Те представят готови комплекти за спалня в красиви дизайни и здрава конструкция. Виж цените в сайта и научи подробности за промоциите. Когато всички елементи се предлагат заедно, цената им е много по-ниска, отколкото ако ги купувате едно по едно.

Какви са предимствата от покупката на спален комплект?

Със сигурност имате желание любимата стая, в която си почивате да изглежда красиво и естетично, все едно е декорирана от дизайнер. Вече има как да постигнете този ефект с избора на готов мебелен комплект. Всички артикули се изработват на модулен принцип, което ще ви позволи да изберете вариант, който е подходящ за размера на помещението и за вашите практически нужди.

Цените на отделните елементи също са достъпни, тъй като те са изработени в една продуктова серия и може да поръчате каквото желаете допълнително. Освен високото качество и стилен дизайн ще се изненадате от различните допълнителни екстри.

Шкафовете и чекмеджетата се затварят тихо и безшумно, някои гардероби имат вградено голямо огледало и са с плъзгащи врати, а леглата имат допълнително място за съхранение. От каталога на Venus.bg може да поръчате мебели на достъпни цени – Спален комплект Лукс – 82/200 см., Натурален:

  • комплект „Лукс“ подходящ за обзавеждането на Вашата спалня или детска стая;
  • съставен от легло, двукрилен гардероб и скрин;
  • леглото е подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицев е нужна подматрачна рамка;
  • гардеробът е с удобно разпределение – две чекмеджета и лост за закачалки;
  • скринът е с четири обемни чекмеджета;
  • За изработката на комплектът е използвано висококачествено масивно дърво – Чам;
  • без дръжки, а чекмеджетата са снабдени с телескопични сачмени водачи.

Чудесен комплект с висококачествена изработка, при която се използвани натурални материали. Цената на обзавеждането е конкурентна, а често търговецът предлага и допълнителни промоции.

Защо да изберем скрин за интериора на спалнята?

Тази мебел е добре позната на всички, тъй като се използва от много години. С времето нейният дизайн се промени, но основната ѝ задача да съхранява дрехи и други вещи е запазена напълно.

Ако изберете да поставите в спалнята си скрин, ще си осигурите допълнително пространство за съхранение и в същото време ще направите интериора много по-стилен и изтънчен. Скринът не е висока мебел и затова може спокойно да използвате големия и широк плот за тоалетка или поставка за телевизор. Моделите могат да бъдат намерени на достъпна цена.