Какво е важно да знаем когато търсим модерен диван

диван

Откриването на подходящи мебели за всекидневната е основна задача, която стои пред много семейства. Нормално е да отделите по-голямо внимание на мебелировката тук, тъй като зоната е любима за отдих на семейството. В хола се намира телевизорът и съответно се прекарва голяма част от свободното време. При посрещане на гости е нормално и те да бъдат настанени удобно и комфортно. Дивани, които ще ви направят силно впечатление може да разгледате онлайн в сайта на Venus.bg. Търговецът се е постарал да представи най-актуалните модели, от които да избирате.

Как да откриете качествен диван онлайн

Дизайнът и визията на модела също са от значение. Той трябва да бъде качествено изработен от здрави материали. Очакваме да използваме дивана години наред, а все пак ще понесе доста тежест, което предполага да потърсим някой наистина добър. Предлагаме ви вариантите, при които конструкцията е направена от естествена дървесина и подсилена с метални елементи. Подобен диван няма как да скърца или да се клати. Това е предпоставка, че ще го използвате безпроблемно през цялото време.

Не забравяйте да помислите и по въпроса. „Каква ще бъде тапицерията?“ В момента производителите дават избор между текстилна и кожена. Разбира се двата модела са доста различни като текстура и ще придадат съвсем различна визия на артикула. Изберете цвят, който ще подхожда на атмосферата и интериора. Venus.bg препоръчва – Ъглов диван Авеню с 2 бр. ракли и функция сън:

ъглов диван
  • „Авеню“ е ъглов диван, състоящ се от две части;
  • подходящ за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • към модела са включени 6 броя възглавници с пълнеж от дунапренов пух;
  • изработени са с ципове, за по-лесна поддръжка;
  • тапицерията му не се сваля;
  • седалката е тапицирана с еластичен дунапрен, гърба с хастар;
  • моделът разполага с функция сън;
  • разтягането става чрез падащ гръб – едната част минава напред и облегалката се обръща напред;
  • под лежанката се намира едната ракла, а другата под тройката.

Подарете си модел с възможност за разтягане. Благодарение на него лесно ще превръщате дивана в спалня и така ще спестите пари от покупка на друга мебел.

Кои цветове са най модерни днес

Това е обемна мебел, която насочва вниманието към себе си. От изключително значение е какъв цвят ще бъде, за да се съчетае добре с всичко в помещението. От известно време са по-популярни и търсени неутралните тонове като бежово, сиво черно, тъй като безпроблемно се вписват в обстановката и дори да правите някакви промени остават актуални.