Мебелни тенденции 2017 от ЛениСтил

Модата не оказва влияние единствено върху облеклата и аксесоарите, които носим. Тенденцията забравеното старо е модерното ново може би е валидна за тези сектори, но що се отнася за мебелите тук нещата стоят по друг начин. Съвременните начини да подобрим обстановката, която ни заобикаля е да използваме мебели, които са не просто практични, но и в размери, които да ни позволят да се насладим на свободата на действие. Именно към тази модерна линия са насочени и новите модели 2017 от лени стил за мебелировка, доказваща, че практичното не винаги е огромно.

Помним мебелите, които до скоро виждахме в домовете на нашите баби и дядовци. Грамадни секции в хола, които са грижливо подредени с всякакви джунджурии, сервизи за кафе, че дори и  спално бельо. Да използваме днес секцията като дрешник е някак странно, защото съвременните модели са изключително мини и използвани повече като акцент и тв модул, отколкото да трупаме ненужен домашен текстил или стъклария. Разбира се, времето и тенденциите особено повлияват върху това как да изглежда и да бъде обзаведен един съвременен дом. Ако тогава се е наблягало на това „да има повече от всичко“, то днес насочваме вниманието си към това да акцентираме на дребния детайл и да оставим пространство около себе за да дишаме спокойно. Претрупаното и тежко обзавеждане остана в миналия век и новите модели, които и ЛениСтил предлага на своите потребители и партньори са насочени към елегантното излъчване и съвременна визия.

Определено минимализъм! На това залагат много новодомци, собственици на хотели, заведения , офиси и всякакви търговски площи. Ако обърнете внимание и на големите хипермаркети за хранителни продукти ще видите, че именно това, че запазването на пространството и възможността на клиентите за свободно движение е акцент в структурирането и подредбата на мебели, щандове и други. Особено сме критични и взискателни към това какви мебели ще използваме за дома си. Интериорния дизайн следва определени правила и ако не се съобразим с тях със сигурност ще си навлечем интериорен кич и несъразмерност. Когато избираме обзавеждане, което самите ние и хората у дома ще използваме имаме изградена визия и линия, която да изградим. Любимите ни цветове, съчетани по начин, който ние харесваме, както и вида на мебелите, които ще използваме са тези основни моменти, които изграждат средата такава каквато предпочитаме.

Модерното обзавеждане е адаптивно. То пасва на всеки вкус и претенции и определено минималистичните размери са е доста по-провокативни от отживелицата на претрупаното и несъразмерно мебелираното пространство.