Кои мебели ще направят детската стая по уютна и приветлива?

комплект за детската

Има много родители изправени пред задачата да оборудват красива и функционална детска стая. Малчуганите много държат на обстановката, която ги заобикаля и тя в повечето случаи влияе на настроението им. Когато помещението е оборудвано с практични мебели в красиви весели цветове, те ще се чувстват много по-щастливи. Създайте мечтаното пространство за вашето дете с нашето уникално и функционално детско обзавеждане. Мебелите, които ви очакват в сайта на Венус са разнообразни като дизайн, подходящи за различни възрастови групи. Отличават се с качествената си изработка, здравина и различни допълнителни функционалности.

Защо да предпочетем готовите комплекти за стаята на детето?

Съвременните хора не разполагат с прекалено много свободно време и поради тази причина търсят различни начини да спестят от него. Оформянето на красив и уютен интериор в детската стая може да стане много лесно и приятно, ако заложите на готовите комплекти. С тяхна помощ пространството ще бъде много по-хубаво и красиво съчетано, защото мебелите се изработват в една продуктова серия и изглеждат напълно идентично като стил, дизайн и декорации.

Малчуганите харесват свежите и ярки цветове подбрани специално за повече настроение. Избирайки да инвестирате в готов комплект за детска стая, спестявате не само от времето си, но и допълнителни средства, защото да се купуват мебели една по една винаги е по-скъпо и трудно. От Венус препоръчват да научите малко повече подробности за следния комплект. Детско обзавеждане Дони – с включени матраци 82/190 см., Бяло гланц / Бяло:

мебели за деца
  • функционално обзавеждане е комплект „Дони“, подходящо за мебелиране на детско-юношеска стая на момче и/или момиче;
  • предлага две ъглови легла с матраци 82/190 см., бюро и трикрилен гардероб;
  • леглата са със странични табли, ракла с предно отваряне и повдигащи механизми;
  • комплектът включва еднолицеви матраци – пружинен тип „Бонел“ и височина 20 см;
  • гардероб с три врати с плавно затваряне, огледало и удобно разпределение – лост и рафтове за дрехи;
  • бюрото е с чекмедже и вратичка с плавно затваряне;
  • предлагаме Ви допълнителни опции, с които лесно може да придадете цялостен и завършен вид на стаята.

Комплект за детска стая, който ще ви създаде много удобства и ще ви позволи в помещението да настаните две деца, като пак оставя място за игри.

Кои са важните допълнителни удобства налични в модерните мебели?

Производителите са помислили за това да се чувствате удобно и да имате достатъчно пространство за съхранение на вещите на вашето дете. Помещението ще изглежда много по-добре, ако всичко е организирано и подредено по най-добрия начин. Ето защо подматрачното пространство е обособено като голяма ракла, в която да съхранявате различни вещи или дрехи. При някои модели са монтирани чекмеджета, а при други повдигащ механизъм за матрака. Друго удобство е плавното и безшумно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета, много удачно за малчуганите.