Как да обзаведем трапезарията перфектно с комплект маса и столове

комплект маса и столове

За всяко семейство е важно времето прекарано около трапезата. Свикнали сме да разговаряме с близките си по време на вечеря да се събираме с приятели или роднини по различни поводи. Ето защо интериорът който ще изберем за трапезарията е ключов за комфорта на много хора около нас. Сигурно всеки от вас знае че най-доброто обзавеждане включва маса и столове но да се изберат и съчетаят никак не е лесно. Ще ни помогнат много комплектите които в момента бихте намерили онлайн в сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове. Внимателно преценете кое от предложенията подхожда най-много на вашето жилище и направете лесна поръчка онлайн.

Какво предлагат модерните комплекти за трапезария

Отговорът е че ще имате една наистина перфектна мебелировка която е на извънредно достъпна цена. Както знаете готовите комбинации са много по-изгодни от това да търсите артикулите по отделно. Производителят е съчетал масата със столовете и ви спестява този ангажимент. Вие просто трябва да определите подходящия размер и стил които ще бъдат удачни за вашата трапезария. Може да изберете форма на масата и да решите дали ви е необходим разтегателен вариант. Модерните столове Все по-често са изцяло тапицирани което ги прави невероятно уютни и комфортни. Магазин Venus.bg ще ви предложи характеристиките на един красив и практичен модел. Комплект трапезна маса с 2 стола и 2 пейки Флоренция:

маса и столове
  • Комплект „Флоренция“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • Масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • Столовете и пейките са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Краката са метални.

Съвременен вариант при който получавате и пейка. Тя е невероятно практична, защото се побира под плота  и когато не се използва може да спести доста от пространството в стаята. Комбинацията е светла и много атрактивна за хора предпочитащи модерното обзавеждане. Впечатление правят металните крака в златисто, които създават елегантна и изискана атмосфера.

Какво е практическото приложение на разтегателния плот

Не всеки апартамент е достатъчно голям, за да обзаведем трапезарията с обемен комплект. Много удобно е да имаме разтегателен плот който при необходимост ще позволи да бъдат настанени около трапезата повече хора. В моментите когато това не е необходимо имаме компактна мебел, подходяща дори за по-малко помещение. Инвестирайте в многофункционалния вещи които могат да бъдат използвани по различни начини в зависимост от ситуацията. Комплектът който ще изберете за трапезарията, трябва да подхожда като дизайн и стил и на останалите мебели, ако интериорът е с отворена концепция.