Как да изберем модерни маса и столове за трапезарията

комплект маса и столове

Откриването на подходящи мебели днес не е много трудна задача, тъй като онлайн търговците предлагат огромно разнообразие. Обърнете внимание на продуктовия каталог на http://venus.bg/маси-и-столове. В раздел трапезария ще откриете готови комплекти, благодарение на които моментите прекарани със семейството около трапезата ще бъдат незабравими. От подобни артикули очакваме стабилност и здравина, а представените са точно такива. Лесно могат да бъдат поръчани през платформата и да направим интериора на жилището си съвременни и най-вече функционален.

Кой комплект да предпочетем

Тъй като разнообразието на представените модели е наистина голямо, трябва внимателно да проучим, кой от тях ще подхожда на нашето жилище. За целта е правилно да определим свободното пространство и да преценим дали когато сме настанени, мебелите няма да се допират до стена или някъде другаде. Важно е домакинята да може спокойно да сервира и всеки да се чувства добре настанен. Формата на масата трябва да подхожда на зоната където се инсталира и да бъде достатъчно практична, ако настаняваме повече хора.

Има модели предлагащи разтегателен плот. Столовете също са важна част от комплекта. Тяхната роля е ключова за удобството ни, защото понякога може да прекараме в седнало положение по-дълго време. Актуални в момента са изцяло тапицираните кресла, защото създават усещане за лукс и предоставят на седящия истински комфорт. Venus.bg препоръчва един чудесен модел – Комплект трапезна маса с 4 стола Оливия:

маса и столове
  • комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Оливия“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Краката на столовете са от масивна дървесина.

Перфектният пример как само с една покупка може да си осигурим най-добрите маса и столове в комплект.

Важни ли са материалите за изработка

Нормално е да се поинтересуваме от начина на изработка и материалите вложени в мебелите от комплекта. От тях очакваме да ни служат достатъчно дълго и поради тази причина се стремим да купим най-доброто. В момента производителите влагат в изработката разнообразни съвременни и добре познати материали. Става въпрос за естествената дървесина, металът, MDF, ПДЧ плоскостите и разбира се закаленото стъкло.

Както и сами се досещате дървото и металът влизат в направата на основа и краката, защото са най-здрави и надеждни. MDF, ПДЧ плоскостите и закаленото стъкло се използват за направата на плотове на маси с декоративна стойност и различни допълнителни функционалности. Ако желаем да се чувстваме комфортно в трапезарията е лесно да променим интериора с поръчка на нов и мебели онлайн.