Защо да поръчаме модулна кухня във винтидж стил

кухня

Когато търсим модерно обзавеждане за кухнята впечатление правят красивите шкафове с орнаменти, характерни за винтидж стила. Той отново е на мода и съответно производителите са се постарали да предложат богато разнообразие от варианти. Шкафове изработени по този начин ще придадат много уют и комфорт на помещението и с удоволствие ще прекарваме време там. Венус – винтидж модулни кухни ще разгледаме онлайн в каталога на търговеца. Те са направени от здрави материали и гарантират дълга и безпроблемна експлоатация. Характерно за дизайна е това, че се залага по-скоро на светлите тонове. Те със сигурност ще внесат елегантност и красота в дома ни.

Как да изберем подходяща модулна кухня

Откриването на точната мебелировка за кухнята не е много лесно, защото веднъж след като сме избрали тя ще остане на мястото си дълги години. От значение е да бъдем максимално прецизни в оразмеряването и в преценката, кой дизайн е най-подходящ. Модулните шкафове са познати с това, че имаме шанс да ги разположим по наше желание в различни конфигурации.

Обикновено се избират долни и горни модели, но те могат да бъдат поставени в г-образна форма, линейна, с изнесен остров или пък с два срещуположни реда. Много е важно какъв тип е помещението и с колко свободно пространство разполага. В каталога на Венус откриваме един перфектен вариант. Модулна кухня Винтидж 202 – 200 см., врати с плавно затваряне, МДФ мока-сноу / венге/ бяло:

  • кухня Винтидж „202“ е съставена от горни и долни модулни кухненски шкафове с механизми за плавно затваряне на вратите;
  • включително витринен шкаф, шкаф с чекмеджета, шкаф с ниша;
  • шкаф с място за вграждане на готварска печка и шкаф за мивка;
  • модулното винтидж обзавеждане се изработва от МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм в практични размери.

С покупката на подобен модел си гарантираме комфорт и удобство, докато приготвяме храната и красив вид на помещението през цялото време. Модулните шкафовете са изключително елегантни, като дори дръжките са подбрани във винтидж стил.

Защо да се доверим на съвременните материали за изработка

Модерното обзавеждане отдавна не се прави от естествена дървесина, защото тя е прекалено скъпа и много хора трудно биха си я позволили. Далеч по лесните за обработка МДФ и ПДЧ плоскости я замениха, като гарантират здравина и устойчивост. Хубавото при тях е, че не струват скъпо, а в същото време мебелите визуално се доближават многото до дървесината.

Производителите са се погрижили да предложат наистина богат каталог с цветове, защото всеки трябва да съчетае интериора според личния си вкус и предпочитания. Мебелите направени от дърво няма как да бъдат толкова разнообразни и интересни. Модерните Винтидж шкафове се поддържат безпроблемно, само чрез редовно забърсване с кърпа.