Кои артикули ще направят трапезарията елегантна и красива

комплект за трапезария

Зоната в която се храним е важно да бъде достатъчно удобна за цялото семейство и да ни носи спокойствие и комфорт. Всички знаем, че това ще стане, ако изберем подходящи маса и столове. Колкото и лесно да изглежда избирането на подобно обзавеждане не е така. Синхронът между различните части трябва да бъде на ниво. Ето защо търговците ни предоставят шанс да получим стилен комплект, включващ тези компоненти, който е комбиниран перфектно. Предлагаме ви да обърнете внимание на моделите в каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове. Мебелите се отличават с невероятно удобство и красив дизайн, които със сигурност ще ви допаднат.

Какви са ползите от покупката на готов комплект маса и столове

Интериорът на трапезарията не трябва да бъде претрупан, а максимално семпъл и практичен. Масата е добре да подхожда като форма и размер на помещението, защото тя се явява основния елемент. Столовете непременно трябва да са синхронизирани с нея по критерий материал на производство, цвят или дизайн. Дори само един от компонентите да е налице ще имате елегантна и интересна визия. Готовите комплекти ви спестяват обикаляне по магазините в търсене на артикулите по отделно. Цената на подобно обзавеждане също е достъпна и с една по-скромна инвестиция ще си осигурите мечтаната визия и търсеното удобство в трапезарията. Venus.bg препоръчва следния модел. Комплект трапезна маса с 4 стола Оливия:

маса и столове
  • Комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Оливия“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • Основният артикул разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • Мебелите за сядане са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Краката са от масивна дървесина.

Освен външна красота този комплект прави впечатление и с детайлна, качествена изработка. Материалите използвани за направата му ви гарантират устойчивост и здравина във времето. Това е важно условие, за да поръчаме определени мебели.

Да изберем ли артикул с разтегателен плот

Производителите разбраха, че съвременните потребители се нуждаят от многофункционални мебели, които им предоставят различни удобства и механизми. Апартаментите не са достатъчно големи, за да купуваме обемни мебели, които невинаги използваме рационално и по предназначение.

Ето защо една мебел на която се храним може да бъде във съвсем традиционен размер, но когато посрещаме гости и ни е нужно пространство да използваме механизма за разтягане, което ще я направи голяма и просторна. Този вид функционалност прави така, че трапезарията да изглежда елегантно и красиво през повечето време, а в моментите когато е необходимо тя става практична и предразполага гостите ни към едно приятно прекарване на времето.