Как да изберем мъжки костюм

костюми

Колкото по-високо е статутът на човек, толкова по-точни, стилни и скъпи са костюмът и аксесоарите. В същото време не е необходимо да бъдете президент, за да изглеждате добре.

Преди да купите, трябва ясно да знаете за какви цели купувате костюм. Къде ще го носите. Ако това е костюм за работа и ще го носите всеки ден в продължение на една седмица, тогава имате нужда от по-гъвкав костюм, дори и един или два. За да ги сменяте. Ако имате нужда от костюм за празненства, като то сватба, рожден ден или бизнес среща, трябва да вземете предвид това. Повече подходящи костюми могат да се тъмни нюанси, тъмносини или черни.костюми

Как да изберете мъжки костюм и как да разберете дали е вашият размер или не.

Раменете – вижте как сакото стои на раменете. Обърнете внимание, че раменете на сакото не трябва да са по-големи от биологичните ви рамене.

Ръце – важна е дължината на ръкавите. Тя не трябва да е под китката, нито много над кокалчетата.

Панталони – дължината на панталоните не трябва да бъде прекалено дълга, панталоните не трябва да се натрупват като акордеон. На първо място, помислете за удобството, те трябва да са удобни за вас, защото трябва да ги носите. Комфортът играе и важна роля.

Също така костюмът трябва да бъде колкото се може с по-малко гънки, в идеалния случай те не трябва да има такива изобщо. Добре е още да знаете как да се грижите за мъжки костюми, за да ги имате за дълго.

Мнозина не знаят как да се съчетаят вратовръзката с ризи. Всъщност, няма нищо сложно, най-важното е малко вникване в самата тема. Веднъж разбрали, никога няма да правите грешки в комбинация от риза и вратовръзка. Както разбирате, има някои правила за комбинацията на ризи и вратовръзки. Основното правило е вратовръзката трябва да е по-тъмна от ризата, със сигурност има изключения, но често връзката е по-тъмна от ризата.

Сега вече може сами да схванете идеята как правилно да комбинирате риза и вратовръзка и костюм.