Как холната масичка допълва интериора на дома

маси

Както всички знаем за да бъде холът ни наистина уютен и комфортен, той трябва да е снабден с необходимите мебели. Някой хора пропускат покупката на холна масичка, като мислят, че тя не е нужна. Това обаче е съществена грешка в обзавеждането, защото https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси  допълват облика на останалите мебели и освен това са снабдени с много важна задача. Там винаги се оставят важни неща, които са ни важни, докато използваме дивана. Дали ще е дистанционното, телефона или чаша с вода, а може и някаква почерпка за гости няма значение. На помощ ни идва тази малка декоративна вещ.

Защо да изберем модел от venus

Разнообразието от което може да избирате в каталога на онлайн магазина е огромно, а модерните артикули ще ви спечелят от пръв поглед. В последно време клиентите предпочитат да поръчат комбинация от няколко помощни масички, които лесно се комбинират помежду си, а когато е нужно изпълняват важната си мисия. Може да твърдим, че те са доста интересен артикул, който е и достатъчно функционален. По-мощните модели venus се местят лесно и могат да бъдат поставени, където има нужда от тях. В същото време са в комплект. Изглеждат стилно, в една серия са и се допълват поставени една до друга. Съвременните материали от които се произвеждат са качествени и здрави, а това е ключово за всяка мебел. Много често основата се изработва от естествена дървесина – гаранция за високо качество и лукс.

Помощни маси 3 бр.

Помощни маси 3 бр. Hilal – мрамор ефес/орех от venus:

  • Декоративни помощни маси 3 бр;
  • Подходящи са за декорирането на модерен хол или всекидневна;
  • Изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Не се лишавайте от малката декоративна мебел, която има основна заслуга за нашето удобство, докато си почиваме в зоната за релакс и гледаме телевизия или сме организирали събиране с приятели.