Хранителни добавки с цинк и селен – за да сте винаги във форма

витамини и минерали

Лекарите казват, че е много важно с какво се храним за да поддържаме едно оптимално стабилно здравословно състояние. Избягването на захарта и тестените продукти са в основата на това да се грижим за своя имунитет. Има редица сериозни заболявания, които всъщност се стимулират от употребата на опредени храни, а други пък са мощен източник на енергия, тонус и сили. Съдържащите и богати на цинк и селен храни като риба, ядки и зеленчуци са в основата на това да положим оптимални грижи за имунната система. Но не всички хора харесват вкуса на хранителните продукти, които изброихме, което означава, че недостига на двата толкова важни за здравето минерали могат да се превърнат в сериозен проблем. С хранителни добавки цинк и селен в bulvit.com Bulvit.com обаче имате възможността да си осигурите нужната дневна доза здраве и да се наслаждавате на пълноценен живот.

Цинк и Селен – мощни източници в борбата срещу инфекциите

За да се прави с възникнали в тялото инфекции организма ни използва витамини и минерали като основно средство в борбата с редица заболявания. Цинка и селена са сред особено значимите съставки, които регулират нормалното функциониране на редица органи. Точно поради това не са за подценяване комбинираните хранителни добавки, които могат да ни осигурят ефективна борба и справяне с инфекциите при простуда и грип.добавки

Препоръчителен е приема на такива минерали през студените зимни месеци, тъй като с тяхна помощ се създава един своеобразен щит за желаещите да нахлуят в организма вируси и бактерии. А ползите от предлаганите добавки от Bulvit не спират до тук. Комплекса от минерали се грижи за:

  • Намаляването на образуването на червени кръвни телца;
  • Спомагане за образуването на витамин D;
  • Стимулиране правилното функциониране на мозъчната дейност;
  • Подпомагане на работата на сърцето;
  • Оказват грижа за цялостното здравословно състояние и поддържан на тонус.

С хранителни добавки цинк и селен от Bulvit ще се чувствате свежи, бодри и здрави.