Най-добрите градински столове в магазин Арена

стол

Градината може да изглежда невероятно благодарение на качественото обзавеждане и декориране с мебели, които да бъдат използвани целогодишно. Точно в това е идеята за инвестиране в типичните градински изделия, тъй като тяхната износоустойчивост е гарантирана и независимо от това на какви атмосферни условия биват излагани то те могат да послужат оптимално дълго във времето. Представяме днес няколко интересни варианта от Арена градински столове, които могат да попълнят липсите в дворния ви интериор. С гаранция за най-ниска цена, качество и модерен дизайн, благодарение на предложенията можете да си осигурите идеалната зона за отмора на открито.

Градински ратанов стол Gardenya

Ратановите изделия са едни от най-продаваните на пазара. Техните отличителни качества са в това, че са изумително елегантни и се вписват прекрасно както в двора и градината, така в балконския кът. От Арена отчитат висок ръст на продажбите точно при този модел, тъй като той се отличава с:

  • Ниско тегло от 2700 гр;
  • Устойчивост на натоварване и възможност за използване от лица до 120 кг;
  • Седалката и облегалката са изключително здрави и същевременно с това осигуряват ергономичен комфорт на тялото;
  • Модела е с възможност за стифиране, което позволява съхраняването на столовете по време, когато не се използват с поставяне на няколко броя дин върху друг.

Само 39 лева ще ви струва един такъв стилен и елегантен екземпляр, на който можете да разчитате за организиране на откритите пространства съобразно вашите нужди.

Алуминиев градински стол HM5765.01

алуминиев стол

Една по-луксозна градинска версия, която е подходяща за онези от вас, които държат на стила и неповторимото излъчване на екстериорната зона. Модела е изработен от алуминиева здрава основа и това реално го нарежда сред вечните градински мебели, на които можете да разчитате достатъчно дълго във времето.

Отличителните белези, които го класифицират в категорията луксозни модели на Арена са:

  • Компактни размери;
  • Модела е с подлакътници;
  • textline седалка и облегалка;
  • възможно е да бъде използван както на открито така и закрито;
  • перфектно се вписва в домашен или бизнес интериор;
  • предлага се  модерен сив цвят.

Въпреки, че цената му е почти четири пъти по – висока от тази на модела Gardenya то определено почитатели, които инвестират в алуминиевия вариант не липсват. Надежден, здрав и устойчив, лесен за поддръжка и приспособим във всякакви условия – това очевидно са фактори, които няма как да останат незабелязани и пренебрегнати от клиенти, които държат да са обградени от лукс и изтънченост.

Още интересни идеи и отлични оферти за градински столове можете да откриете в каталога на онлайн магазин Арена.