Газови котли от Balkanenergy – икономичност и ефективност

котел на газ

По време на обзавеждането и оборудването на новото си жилище е важно да помислите и за други въпроси, които касаят основно отоплението през зимните месеци. Не е особено рентабилно да се ползват климатици и електрически отоплителни уреди, тъй като непрекъснатото повишаване на цените на електроенергията са показателен факт, че това не е възможност за рентабилно и икономично оптимизиране на режийните разходи. Все повече нови кооперации се издават с изводи за инсталации за газ. Това е един друг енергиен източник, с чиято помощ наистина можете да постигнете приемливи тарифи, които се плащат по време на най- разходоемкия период през годната, а именно зимните месеци. Инсталациите с газов котел са едно модерно и оптимално решение, което е не просто икономично, но и напълно безопасно. А безспорно това е достатъчен мотив да се запознаете с предложенията, които сме ви подготвили днес.

Газови котли – икономичната възможност за топлина в дома

Стандартни кондензиращи газови котли в най-разнообразни модели се предлагат от Balkanenergy. Компанията е сравнително млада, но пък разполага с квалифициран екип, чиято основна мисия е да подобри и улесни ежедневните ви битови потребности. А като се има предвид, че отоплението е едно от най-важните пера през зимните месеци то със сигурност внедряването и инсталирането на такава опция би дала особено положителни резултати с гаранции за:

 • Бърза възвращаемост на инвестицията;
 • Ефективно отопление;
 • Икономичен разход.

Едва ли ще се впечатлите единствено от тези три факта, които са характерни за газовите котли. Разбира се, че техните предимства не се свеждат само до тук. Има редица други положителни качества, които също е важно да се вземат под внимание особено ако жилището има достъп до газификация и може да разчита на икономичната работа на газовия кондензиращ котел. А ето ги и тях:газов котел

 • Компактен размер. Приспособим дори в апартаменти с ограничени габарити, напълно адаптивен и не изискващ специално пространство, в което да бъде инсталиран газовивя котел;
 • Индивидуално настройване спрямо потреблението на домакинството. Ако си мислите, че има умни уреди само в кухнята то грешите, защото и газовите котли също разполагат с възможност за индивидуална настройка, така че домакинството винаги да може да ползва нужното количество топла вода и топлина за помещенията;
 • Лесен монтаж и свързване към инсталацията. По-сръчните от вас могат да проявят самоинициатива и да се заемат сами с инсталирането на котела. Разбира се, ако нямате физическата възможност и умения за това от balkanenergy ще предоставят компетентно и комплексно обслужване;
 • Тих режим на работа. Газовия котел, независимо от това на коя марка е са изработени по специална технология за изолиране на шума, което създава условия за комфорт и удобство.

Предимството да се възползвате от услугите и продуктите на balkanenergy е, че в продуктовия каталог присъстват високоефективни и качествени газови котли на водещи марки като BOSCH, Ariston, Viessmann. Конкурентните цени, надеждно и гарантирано обслужване, най-висок клас на икономичност са предпоставки, които са от значение всяко домакинство да избере своя ефективен вариант за отопление и осигуряване на топла вода.

Предимствата накратко

Ако все още се двоумите и сте несигурни в избора си то ето в кратък вид основните предимства на ползването на газов котел от Balkanenergy:

 • Лесен монтаж;
 • Лекота при обслужване;
 • Регулиране спрямо индивидуалните потребности на домакинството;
 • Икономичен режим на работа;
 • Високоефективно решение за топла вода и отопление;
 • Без шум и дискомфорт при работа на котела;
 • Инвестиция, която си заслужава всеки лев и е с бързи темпове на изплащане.

Характеристиките на газовите котли определено са показателни за техните качества и предимства. Да се наслаждавате на чистота и топлина в дома си през зимата е напълно възможно с правилно направената инвестиция. Доверете се на Balkanenergy и изберете подходящия за жилището ви газов котел. Регулирайте сами разходите си според потребностите на домакинството.