Практични ли са евтините ъглови дивани?

ъглов диван

Покупката на нови мебели винаги е свързана с определен финансов разход и ако в момента не разполагате с необходимите средства, вероятно се чувствате притеснени. Хубаво е да знаете, че модерните мебели не са така скъпи и в същото време са достатъчно качествени и устойчиви, да ги използвате дълго време. Днес ще ви представим оригиналните евтини ъглови дивани на магазин Венус. Те са изработени от качествени материали, притежават редица удобства и в същото време няма да ви струват много пари.

Какви удобства ще ни предложат евтините ъглови дивани?

Ако решите да купите нова мека мебел няма защо да избирате луксозните артикули. Евтините ъглови дивани ще ви свършат същата работа и ще направят дневната много удобна. Тези изделия притежават специална лежанка, на която да си почивате след уморителния ден.

Други предимства са механизмът за разтягане и раклата под седалките. Лесно може да трансформирате ъгловия диван в голямо легло и да го използвате когато е нужно. В по-малките апартаменти или в студентските квартири това е перфектна опция, за да не оборудвате специална спалня. Макар тази мебел да е по-евтина тя ще ви осигури необходимата стабилност и комфорт. От Венус ще ви предложат да разгледате – Холов ъглов модел Тоскана – по поръчка – 265+178 см:

диван
  • „Тоскана“ представлява холова ъглова мека мебел, който ще Ви предостави удобството на диван, а при нужда комфорта на легло, чрез разтегателен подматрачен механизъм;
  • за направата на седалките са използвани високоеластична пяна и зиг-заг пружини;
  • възглавниците са със свалящите се калъфки, с пълнеж от силиконов пух и мляна пяна;
  • за допълнително удобство са добавени тристепенни облегалки за глава;
  • моделът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Разгледайте всички модели и изберете ъглов диван, който ще ви предложи необходимото удобство.

Тапицерия в какви цветове да изберем за меката мебел?

Всеки клиент може да избере цвета на дамаската, с която ще бъде изработен диванът. Това е важно решение, защото определя визията на помещението. Може да избирате между кожена и текстилна тапицерия, които са доста различни. Ако заложите на кожената дамаска меката мебел ще изглежда по-луксозно и стилно, докато текстилната създава усещане за уют. Цветовете са много разнообразни, има семпли и универсални тонове, както и по-модерни и ярки. Важно е цветовете да се съчетават с останалите артикули в стаята. В случай че се притеснявате, ви препоръчваме да изберете сиво, черно, кафяво или бежово. Те са винаги актуални и няма да ви омръзнат. Меката мебел е изцяло тапицирана, затова е от значение какъв ще е основният цвят.