Какъв матрак предпочитате – еднолицев или двулицев?

качествени матраци

Тенденциите към увеличаване продажбите на матраци през електронните магазини набира много голяма скорост през последните години. На яве производители и търговци масово използват онлайн търговията като фактор, с който да достигнат до максимално голяма кръг от клиенти. Но какво печелим то това, че използваме онлайн магазин за матраци? Със сигурност цената е първото, което грабва голяма част от кандидатите за нов матрак. На практика тук цените са значително по-ниски в сравнение с физическите търговски обекти. Сами си дайте сметка колко наем заплащат офлайн магазините, персонал който да консултира клиентите, работно време, с което да се съобразяват и други. Ето защо търговци предпочетоха по-лесния и разумен начина, а именно да стигнат до своите онлайн клиенти с няколко клика. Не само, че могат да предложат атрактивна цена, но също дават възможност на купувача да избере от огромно множество модели, които да сравни единствено на монитора на компютъра, телефона или таблета. Няма по-голямо удобство от онлайн търговията и несъмнено това се отразява и мебелния бранш и продажбата на матраци. В зависимост от модела и размера който поръчва клиента е възможно доставката до дома му да не бъде заплащана допълнително. Всякакви предизвикателства избират търговците за да се справят с конкуренцията на пазара. Днес действително  е лесно да се сдобиеш с определен вид стока и като се има предвид срока за изпълнението на поръчките и лекотата на извършването (без значение в какъв час се прави) интереса на потребителите е наистина оправдан. Искате хубав и удобен матрак? Посетете онлайн магазина на ЛениСтил и намерете идеалното решение за Вас. Висококачествени матраци, в разнообразни размери,предназначени да се погрижат за вашия неповторим комфорт и здрав сън са на един клик разстояние от Вас. Защо да харчите повече отколкото е нужно за матрак, след като можете да намерите най-евтиния вариант, с безкомпромисно качество и гаранция. Онлайн магазина за матраци и мебели на ЛениСтил работи без почивен ден и всички стоки са на разположение на клиентите.

Един от най-дискутираните в социалните мрежи и също така форуми въпрос е този дали да изберем еднолицев или двулицев матрак. Много спорове в полза на едните и други са налице, но в крайна сметка е важно сами да осъзнаете кой от моделите е идеален за Вашите потребности. Вижте категорията – еднолицеви матраци за спалня и се уверете, че и този модел аксесоари заслужават Вашето внимание. Някой клиенти дори целенасочено търсят еднолицеви матраци заради три основни причини:

  • На първо място цената им е доста по-изгодна от скъпите модели двулицеви такива. Клиентите по правило предпочитат по-евтините модели и това е последствие от социалната обстановка у нас. Разбира се, това обаче по никакъв начин не повлиява качеството на самия продукт, тъй като еднолицевите модели са изключително удобни като вариант.
  • Съвременните тенденции са не само към евтини продукти, но и такива, които се изработват от рециклируеми материали. Тенденцията, която следват производителите една еднолицевите модели е да внедрят една наистина природосъобразна система за изработка на матраци, та дори и те да бъдат с едно лице.
  • Спестявате средства не само заради цената, но и заради това, че няма нужда да матрацикупувате подматрачна рамка, която реално е задължителен детайл, който да осигури удобство и комфорт докато спите или си почивате.

В общи линии всичко се върти около това, че действително еднолицевите матраци са много евтини. Оказва се, че производителите ги изработват основно заради повишения интерес към ниската стойност и това, че са компактни  и надеждни. Какво от това, че матрака не може да се обръща и проветрява след като е изработен от достатъчно висококачествени материали и определено може да достави пълен релакс. Нали ще го използвате максимално дълго и освен това ще можете да спестите някои друг лев.

Естествено почитателите и хората с вкус държат на двулицевите матраци и то на такива, които отговарят на определени критерии. За да ви убедим, че именно по-добрите са тези с две лица можете да посетите този адрес тук https://mebelilenistyle.com/матраци/двулицеви-матраци. Предимствата на този вид спални матраци се дължат най вече на това, че се изработват в зависимост от сезона. Ако сте забелязали на етикета е отбелязано която от страните е за зимно използване и коя за лятно. Това е особено привлекателно за клиентите, тъй като в повечето случаи това е една от причините тялото ни да изпотява прекалено много през топлите вечери и да изпитваме студ дори завити с няколко завивки. Като се има предвид това, с двулицевите модели получавате право на избор то е логично да заплатите тук малко по-висока цена. На фона на висококачествените материали, които се влагат в производството на матраци е логично пи тези по-луксозни варианти да плащате повече. Но защо двулицевите са по-практични от еднолицевите и действителни? Анкета направена сред клиенти и купувачи на матраци показва, че хората държат на двулицевия модел заради това, че на практика неговя живот е по-дълъг. С обръщането на матрака в различни посоки и използването на сезонната страна не натоварвате само едни и същи точки, което на практика е повод той да се възстановява от предното използване. А представете си, че имате еднолицев матрак и всеки ден вашето тяло е разположено в почти една и съща поза. Натоварвате едни и същи точки , което означава, че точно там матрака много бързо ще се амортизира. В това се дължи дълголетието на двулицевите модели. При тях именно обръщането е това, което спомага да се разпределя физическото натоварване и то на различни места, а на едни и същи. Удобни, комфортни и сравнително дълъг живот на експлоатация е достатъчен мотив за потребителя да избере именно този матрак.