Дизайна в кухнята – съчетание на цветове, елементи и материали

кухня

Кухнята във вида в който днес сме свикнали да си я представяме, съществува отскоро. Развитието в обзавеждането и оборудването е преминало през различни етапи. Усилията на дизайнерите са насочени към улесняване на работните процеси, като скъсяване на разстоянието между отделните зони и ергономичност, за още по-лесно използване на всеки един шкаф. Качествено обзавеждане за вашата кухня ще откриете на https://www.venus.bg/кухни. Всички налични модули, горни и долни шкафове са изработени прецизно и в актуалните модни тенденции.

Планиране и избор на кухненското обзавеждане

Проектът на кухнята, трябва да бъде направен преди ремонта на жилището и приключване на довършителните дейности. Кухненските модули е хубаво да уплътняват 100% от мястото, където сте предвидили да са те. Всяко помещение е индивидуално, така че може да поръчате мебелите по индивидуален проект. Ако пък размерите ви пасват, бихте могли да си купите готов комплект с всичко необходимо. В модерните кухни уредите са вградени, така че те да бъде прибрани на правилното място и да създават завършеност.Кухня Дара 2 с цял термоплот - рокфорд лайт/дъб карбон

Магазин Венус ви представя идея за качествена и красива кухненска мебелировка. Модерно Ъглово кухненско обзавеждане МДФ Елит 16 – с цял термоплот:

  • Готова модулна ъглова кухня;
  • Горни и долни шкафове;
  • Етажерка чекмеджета и място за вградена фурна;
  • Цял термоплот и цокъл;
  • Екстри – плавно затваряне на вратите, възможност за избор на модел дръжки, регулируеми крачета.

Ако мястото във вашата кухня не е подходящо за купуването на цялостно обзавеждане. Венус ви предлагат вариант в който избирате само тези шкафчета, които са ви необходими за да окомплектовате функционално кухненският кът. Удобството е най-важното нещо. Освен изборът на подходящи шкафчета, трябва да се съобразите и разпределението на работните зони. Кухнята е съчетание от функционалност и красота, а не само сбор от мебели. Успешният избор е гаранция за дълготрайна и пълноценна употреба. Очакваме ви в магазин Венус!