Защо ъгловите дивани за хол са най-модерни в момента?

ъглов диван

Хората отделят специално внимание на интериора на всекидневната, защото тя е любима стая във всяко семейство. Не е случаен фактът, че се избира най-голямото помещение от апартамента за тази цел. Много е важно, какви мебели ще разположите, за да си създадете уют и да направите атмосферата хармонична. От онлайн магазин venus.bg ви препоръчват актуалните холови ъгли, защото са най-практични и предпочитани в момента. Те се отличават с характерната си форма и множеството удобства, които предлагат на хората.

Какво трябва да знаем за модерните холни ъгли?

Този вид мека мебел доби по широка популярност през последните години, защото всички установиха какво удобство дава. Ъгловите холни дивани се характеризират с наличието на комфортна лежанка. Както ви подсказва и самото ѝ име върху нея може да се настаните в полулегнало положение, да си почивате, да гледате телевизия, да четете книга или нещо друго. Размерът на артикула е по-голям от класическия двуместен и триместен диван и това ви дава шанс да посрещнете гости в дневната и те да са перфектно настанени.

Всички тези положителни характеристики на меката мебел са допълнени от механизма за разтягане и раклите под седалките. С една покупка получавате не само място на което да прекарвате свободното си време, но и допълнително голямо легло в дома. Цената на холните ъгли не е много висока като се има предвид колко качествено са изработени и какви екстри притежават. В каталога на Venus.bg ще откриете – Ъглов диван Студио – 155+261 см:

  • „Студио“ е красив ъглов диван, който е подходящ, както за хол, така и за дневна;
  • към него са включени възглавнички с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките се свалят и са с цип за по-лесно почистване;
  • холовият диван разполага с функция сън чрез падащ гръб, за спокоен и пълноценен сън;
  • различните възглавници са изработени от еластичен дунапрен, гърба от дамаска и хастар;
  • други екстра към него, е че разполага с две ракли – една под лежанката, другата е под основните седалки;
  • подлакътникът е с вградени рафтове за съхраняване на вещи и аксесоари.

Красива и елегантна мебел, която ще направи жилището ви много модерно и удобно.

Защо са важни материалите при изработка на холния ъгъл?

Тази мебел трябва да бъде достатъчно здрава, защото ще се използва от повече хора всеки ден. Производителите се доверяват на естествената дървесина и метала в конструкцията, тъй като те са най-доказани през годините и ви гарантират стабилност и здравина. Тапицериите, пълнежите на възглавниците и на седалките са висококачествени и гарантират комфорт на седящите.