BURNiT – запознайте се най-технологичните пелетни котли родно производство

котли на пелети

Ефективността от системите за централно отопление няма нужда от доказателства. Хората, които са избрали такъв вид инвестиция детайлно са проучили в какъв период ще изплатят вложените средства, какъв е срока на експлоатация на инсталацията и какви икономии могат да генерират с нейното прилагане. Повишен ръст на продажбите се отчита от водещи търговци на пелетни котли бурнит, които са изцяло българско производство и се оказват едно много добро съотношение между цена и качество. Използването на котли си има своите особености. На първо място котела се инсталира в отделно помещение и от там се прави връзката му с останалите детайли, които позволяват на затоплената течност да циркулира в цялото жилище.

Защо BURNiT

Котлите на пелети са едно много добра възможност да компенсирате разходите, които сте плащали за електричество до този момент. Трудно домакинствата успяват да отоплят цялото жилище и то на ниска цена. Покачването на електрическата енергия се оказва сериозен проблем за средностатистическия потребител и това налага търсене на методи, които да свият разходите. Алтернативите, които днес пазара предлага са обещаващо:

  • Адаптивни към всякакъв тип жилища;
  • Интересни като вариант;
  • Предоставят иновативна възможност за много по-екологично отопление;
  • Икономични са;
  • Изплащането на инвестицията е в кратки срокове.

Котлите на пелети са един от доказаните способи за оптимизиране на разходите. С тях не просто си осигурявате качествено отопление, а си гарантирате безопасност, уют и комфорт.

BURNiT е на българския пазар от над двадесет години. Бранда е разпознаваем в над 70 страни, което е показателно, че дори български предприемач може да достигне световните пазари след като предлага високо качество и доказани продукти за отопление.

Всеки е наясно, че за да се постигне такъв успех не е лесен пътя за постигане на главните цели. За да отговори на директивите на Европейската общност от BURNiT предлагат разработване на пелетни котли, които са с така наречения екодизайн. Продуктите на Бурнит бързо печелят интереса на потребителя заради своята стилна и модерна визия, висока ефективност и икономичност при работата си.

Еко котли BURNiT – лидерски позиции

Бурнит е една от първите компании, произвеждащи пелетни котли, които успяват да получат сертификата Екодизайн. Още с появата си на пазара компанията започва иновативни разработки за съвършени екологични изделия, които използват възобновяеми енергийни източници. Продукти за бита като котли, пелетен котелкамини и печки както и за бизнеса предлагат от Бурнит, като всяко едно изделие е стандартизирано е съобразно концепцията за екологично въздействие на даден продукт както по време на неговото създаване така и в хода на дългогодишната му експлоатация.

Екодизайна е сертифицираща нормативна уредба, в която се разглеждат:

  • Устойчивостта на вложените материали в котли, печки, камини и други уреди;
  • Баланс в разходването на горива (както знаете пелетите са едни от най-предпочитаните реализиращи високи икономии възобновяеми енергийни източници);
  • Отражение върху околната среда и реални вредни емисии от употреба на уреда;
  • Реализиране на екологичен баланс и неговото постигане чрез ползване на пелетни котли, камини и печки.

А това за потребителите е равносилно на икономии, подобряване на качеството на въздуха, никак не малко спестени пари и много по-чиста околна среда.

BURNiT са невероятно решение, с което получавате много повече отколкото очаквате, защото пелетните котли от каталога на компанията са съвършеното решение, с което ще получите топлина и комфорт през зимните месеци. С мощност от 8 до 25 kW, електронно сензорно управление, контрол с помощта на мобилно приложение, естетичен дизайн са само малка част от иновациите, с които вложени при производството на едни от утвърдените на пазара пелетни котли.

Родното производство има не малко примери като Бурнит, с които да се гордеем. Вложени са невероятни усилия и ресурси за да се постигнат най-добри резултати, удовлетворяващи потребностите на клиентите в най-високи нива.