Байкавир – здраве от природата

хранителна добавка

Използването на имуностимулиращи хранителни добавки през цялата година е препоръчително особено за определена група хора, които са податливи на често боледуване. За да се ориентирате в множеството варианти и предложения, които се предлагат в търговската мрежа е добре да се запознаете с ефектите, които продуктите гарантират. Освен това за не малък кръг клиенти е решаваща и цената, която обикновено за такъв тип добавки се оказва не толкова достъпна. Представяме ви решение, което е с доказана ефективност заради природния си състав, а по отношение на офертите можете да сте спокойни, тъй като са достъпни за всеки джоб. С инвестирането в добра за байкавир цена сега можете да се радвате на отлично здраве и да осигурите мощна подкрепа на имунитета.

Ползи

Байкавир е революционен продукт, който е базиран на китайската медицина. Той съдържа три основни природни съставки, които имат за цел да повишат естествените сили на организма в сблъска му с редица вируси и бактерии. Освен това ползите от хранителната добавка се изразяват и в мощното ѝ антиоксидантно действие. В състава на една капсула Байкавир са включени:

Състав в една капсула:

 • 80 % Шлемник байкалски. Това цъфтящо растение е добре познато в китайската народна медицина. Изключително наситен с аминокиселини, етерични масла, стероли, флаваноиди и други шлемник байкалски се справя ефективно в борбата с вредните радикали, които имат пагубно въздействие върху клетките;;
 • 2 % Форсития. Растението се отличава със своята ефективност върху нервната система; подпомага защитните сили на организма и в комбинация с шлемник байкалски установяват пълен контрол върху стопиране на редица заболявания;
 • 5 % Орлови нокти. Изключително благоприятно е въздействието на билката върху дихателната система. Също се отличава с осигуряването на благоприятен ефект върху стимулиране на правилния имунен отговор;
 • Други съставки подпомагащи бързото усвояването на добавката от организма.

Трите основни съставки имат ключово отношение към имунитета. Със своята формула продукта спомага за повишаването на съпротивителните сили на организма срещу болестотворни организми. Всеки от компонентите се отличава със своите антиоксидантни свойства, които се грижат за нормалното протичане на имунната система.

За кого е подходящ

имуностимулатори

Това е въпрос, който навярно вълнува мнозина. Много родители, чиито деца боледуват често търсят ефективно решение за справяне с вирусните и бактериални инфекции, които са често срещано явление през зимните месеци. Важно е да подчертаем, че продукта не е препоръчван за лица под 12 години. Използването и включването в дневното меню при деца между 5 и 12 годишна възраст се прилага само по лекарско предписание.

Схемата на прием при първи симптоми на неразположение, грип, простуда и настинка е следната:

 • За възрастни – 3 пъти по 2 капсули, които се приемат на гладно или 30 минути преди хранене;
 • За деца между 5 и 12 години – една капсула до 3 пъти дневно;
 • При допълнителна нужда от стимулиране на имунитета се препоръчва прием на Байкавир още 5 дни по 1 капсула до 3 пъти дневно.

За да поддържате нормалното функциониране на имунната система си заслужава да платите достъпната за хранителната добавка цена. Продукта има множество благоприятни влияния върху организма и със сигурност ще ви помогне в борбата с редица заболявания.

Заболявания, при които Байкавир действа безотказно

Високата цена на лекарствените препарати е в основата на това да заложите на мощен имуностимулатор вместо да приемате субстанции, които могат да имот не малко странични ефекти. Хранителната добавка Байкавир е подходяща при:

 • Респираторни заболявания;
 • Грипни и вирусни инфекции;
 • Като средство за профилактика при пациенти често боледуващи от респираторни заболявания;
 • При стомашно-чревни проблеми;
 • Слаб имунитет;
 • При гъбични и бактериални инфекции и други.

Продукт с широк обхват на действие сега представен на отлична цена от аптека Феникс. Поръчайте с един клик онлайн и се погрижете за здравето на цялото семейство.